torstai 1. lokakuuta 2015

Porkkanakuppikakut




n. 7dl porkkanaraastetta
8 kuivattua taatelia pieniksi paloiksi leikattuna
4 munaa
0,5dl sulatettua kookosöljyä
1tl aitovaniljaa
reilu 1dl kookosjauhoa
2tl kanelia
0,5tl kaardemummaa
ripaus suolaa
1tl leivinjauhoa

Yhdistä ensin taatelin palat, munat ja kookosöljy hyvin sekoittaen. Lisää taikinaan kuivat aineet ja varmista, että ainekset sekoittuvat. Sekoita joukkoon lopuksi porkkanaraaste.

Täytä muffinssivuuat täyteen!

Paista uunissa 200 astetta 25 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa kunnes teet päällisen ja laitat tarjolle:

Päällinen:
1 tetra kauravispi Plantia
1 tl Truviaa (steviasta tehty makeutus)

Kauravispikerman tulee olla kylmää vispattaessa. Tämä kerma on sopivan jäykkää kuppikakun päälliseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti