perjantai 22. huhtikuuta 2016

Pinaattipiirakka bataattipohjalla

Pohja: 
1 bataatti

Viipaloi siivuiksi mandoliinilla (sillä aikaa kun valmistat täytteen) ja levitä voideltuun piirakkapohjaan, siten että koko pohja täyttyy. Sivuille kannattaa viipaleet leikata puoliksi. 

Täyte: 
2 valkosipulin kynttä
200g pakastepinaattia (kokonainen lehti)

200g fetajuustoa
kirsikkatomaatteja

Munamaito:
2dl valittua maitoa (kauramaitoa minulla)
4 munaa
1tl Provencen yrttejä

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää pinaatti - kypsennä muutamia minuutteja. Sekoita loput täytteet keskenään ja levitä bataattipohjalla päälle. Kaada munamaito täytteiden päälle.

Paista 200C foliolla peitettynä 45min. 

Päälle fetaa ja balsamicoa, tuoreita yrttejä... ja nauti heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti