Pohja:
1 bataatti
1 bataatti
Viipaloi siivuiksi mandoliinilla (sillä aikaa kun valmistat
täytteen) ja levitä voideltuun piirakkapohjaan, siten että koko pohja
täyttyy. Sivuille kannattaa viipaleet leikata puoliksi.
Täyte:
2 valkosipulin kynttä
200g pakastepinaattia (kokonainen lehti)
2 valkosipulin kynttä
200g pakastepinaattia (kokonainen lehti)
200g fetajuustoa
kirsikkatomaatteja
kirsikkatomaatteja
Munamaito:
2dl valittua maitoa (kauramaitoa minulla)
4 munaa
1tl Provencen yrttejä
2dl valittua maitoa (kauramaitoa minulla)
4 munaa
1tl Provencen yrttejä
Kuullota sipuli öljyssä ja lisää pinaatti - kypsennä
muutamia minuutteja. Sekoita loput täytteet keskenään ja levitä
bataattipohjalla päälle. Kaada munamaito täytteiden päälle.
Paista 200C foliolla peitettynä 45min.
Päälle fetaa ja balsamicoa, tuoreita yrttejä... ja nauti heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti