perjantai 22. huhtikuuta 2016

Banaanijugurttipiirakka

Pohja:
2,4 dl kaurajauhoa
2,4 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljaa
1 kypsä banaani muussattuna
0,6 dl vaahterasiirappia
2 rkl (kookos)öljyä

Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään, sitten märät ja lopulta yhdistä.
Ota sivuun reilu 1dl taikinaa ja painele loput voidellun (irtopohja)vuoan pohjalle.

Jugurttitäyte:
2 dl maustamatonta jugurttia
4 rkl kookossokeria
1 rkl kookosjauhoa
kärjellinen vaniljajauhetta
1 muna

Sekoita hyvin ja vielä:
1 kypsä banaani ohuina viipaleina viimeisenä sekaan

Kaada vuokaan ja sirottele loput pohjataikinasta muruina päälle.

Paista 175 asteisessa uunissa n. puoli tuntia tai kunnes pääliosa on kullanruskea.
Anna vetäytyä jääkaapissa ennen leikkaamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti