En muista blogin osoitetta, joten tässä ohje selvällä suomella:
- Purkki (200g) raejuustoa
- 2 kananmunaa
- 1 rkl psylliumia
- ripaus suolaa
- ripaus vaniljaa
Sekoita sauvasekoittimella kunnes massa on tasaista. Anna turvota hetken.
Paista esim. blinipannulla rasvan kera (kookosöljy, voi..).
Tuolla 'pikkulettupannulla' letun koko on helposti hallittavissa - laita ruokalusikallinen jokaiseen kohtaan ja tämän jälkeen voit levittää taikinan tasaiseksi (kun juusto alkaa sulaa). Taikina ei ole siis missään nimessä löysää vaan suorastaan lohkeavaa. :)
Kuvassa lettujen kaverina kermavaahtoa kevyesti karppisokerilla maustettuna ja itsetehtyä omena-kanelisosetta - ei tarvetta valkoiselle sokerille!
Enjoy :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti